Magische driehoek - transformatieveld met impact

Magisch Driehoek Transformatie Transitie begeleiding spel

Stel je voor dat je een kompas hebt dat je naar je eigen pad leidt, een kompas dat de weg wijst naar zelfsturing, eigenaarschap en vertrouwen in je eigen vermogen om problemen op te lossen. Dit is wat de Magische Driehoek biedt: een route naar open communicatie, intuïtieve besluitvorming, synchroniciteit en flow.

Door de Magische Driehoek te gebruiken, graven we dieper en brengen we verborgen lagen naar de oppervlakte. Het wordt helder waar je nu staat, welke uitdagingen je tegenkomt en waar je naartoe wilt. Maar we gaan verder: we ontdekken ook wat er al aanwezig is, waarop je kunt vertrouwen en hoe je dat kunt benutten.

Ik pas de Magische Driehoek toe in verschillende contexten: van het aanpakken van organisatievraagstukken zoals het integreren van cultuur, visie, missie en waarden tot het ondersteunen van individuen en groepen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Of het nu gaat om het verbeteren van teamsamenwerking, het begeleiden van intervisie en supervisie, het oplossen van conflicten op de werkvloer of het verkennen van loopbaanvragen - de Magische Driehoek is een krachtig instrument voor groei en ontwikkeling.

Klaar om de diepte in te duiken en jouw pad naar authentiek leiderschap te verkennen? En dat allemaal op een speelse en luchtige manier? Laten we samen de reis beginnen.

Ik werk hierin samen met de ontwikkelaars van het spel:

Magisch Perspectief

Magische Driehoek

Wil je meer weten of het inzetten in je organisatie of persoonlijk ontwikkeltraject?


Mail mij voor meer informatie!
Image
Transitie Transformatie spel Magische Driehoek