Visionboard Vision Board kracht van Intentie

TWEEDAAGSE DIEPE RETREAT: FOCUS OP WAT JE ÉCHT WILT IN HET LEVEN

Stel je voor: twee dagen volledig gewijd aan het bewust worden van wat je echt wilt bereiken in je leven. Het stellen van een duidelijke intentie is niet alleen magisch, maar ook ontzettend krachtig. Maar laten we eerlijk zijn, soms vergt het ook moed om écht te gaan staan voor wat je wilt en wie je wilt zijn.

Vaak nemen we niet de tijd om echt helder te krijgen wat onze richting is. We hebben vage ideeën, maar blijven hangen in de vaagheid. Een intentie werkt het beste als het diep van binnen volledig klopt en je er als het ware al in stapt. En daar komt het Vision Board om de hoek kijken.

Een Vision Board is meer dan alleen maar foto's op een poster plakken. Het is een diepgaand proces waarbij je eerst duidelijk wordt over je authentieke leven, vervolgens loslaat wat je in de weg staat, en daarna verbinding maakt met je dromen en een visie ontwerpt die je diep raakt. Maar het houdt daar niet op. Er volgt een proces dat je daadwerkelijk in staat stelt om stappen te zetten richting je visie.

Daarom leid ik deze KRACHT VAN INTENTIE & VISION-BOARD WORKSHOP. Ik bied je de ruimte die je nodig hebt om bewust je intentie te definiëren en een Vision Board te creëren dat je helpt om te manifesteren waar je naar verlangt!

DIT STAAT OP HET PROGRAMMA:

  • Duidelijkheid over wat jij écht wilt, waar je naar verlangt en wie je wilt zijn
  • Ruimte en tijd om je ideale resultaten op elk gebied van je leven in kaart te brengen
  • Het zetten, doorleven en voelen van je intentie
  • Een methode om de natuurlijke “zooi” die ontstaat op te ruimen (Tijd om los te laten!)
  • Begeleiding en tijd om je eigen krachtige Vision Board te maken
  • Jouw eigen Vision Board om mee naar huis te nemen, om je focus te behouden op waar je diep van binnen naar streeft in de komende maanden

Dus waar wacht je nog op? Bereid je voor op twee dagen vol ademruimte en inspiratie, waarin je écht stappen gaat zetten naar wat je wilt en wie je wilt zijn.

Meld je aan!

Deze geweldige retreat is beschikbaar op aanvraag, en de prijs hangt af van het aantal awesome mensen waarmee je je aanmeldt. Dus, trommel je vrienden op, verzamel je tribe en laten we samen een onvergetelijke reis naar transformatie en groei maken! Neem contact met me op voor meer informatie over de prijs en om jouw plekje te reserveren. Laten we samen op avontuur gaan en de wereld veroveren!

Image