Visionboard Vision Board kracht van Intentie
Meld je aan!

TWEE VOLLEDIGE DAGEN OM JE BEWUST TE FOCUSEN OP WAT JE ECHT WILT IN JE LEVEN.

Het zetten van een duidelijke intentie is magisch en enorm krachtig. Soms vraagt het ook lef om echt te gaan staan voor wat je wilt en wie je wilt zijn in je leven.

Vaak hebben of nemen wij niet de tijd om echt duidelijke te krijgen wat onze richting is, wat wij willen hebben of wie wij echt in ons diepste willen zijn. Wij  hebben vage ideeën daarover maar daar blijft het bij: vaag.

Een intentie werkt het beste als die diep van binnen volledig klopt en je er als het ware al in stapt. Het Vision Board is de manier om je eigen intentie vast te zetten, om je dromen te verankeren en om de magie van manifestatie in je leven te laten werken.

Een Vision Board meer is dan alleen maar een foto op een poster plakken. Er gaat een heel proces vooraf: Het gaat om eerst duidelijk te worden over je authentieke leven, los te laten wat je in de weg staat - en dan duidelijk verbinding te maken met je dromen terwijl je een visie ontwerpt die je ten diepste raakt. En dat is niet het einde: Er volgt een proces erachter die je echt in staat stelt om de stappen te ondernemen die je helpen dichterbij je visie te komen.

Daarom leid ik deze KRACHT VAN INTENTIE & VISION-BOARD WORKSHOP ... om je de ruimte te geven die je nodig hebt om bewust je intentie te definiëren en een Vision Board te creëren die je helpen om dat naar je toe te trekken waar je naar verlangt!

DIT KRIJG JE ALLEMAAL:

Duidelijkheid over wat jij echt wilt, waar je naar verlangt en wie je wilt zijn

Ruimte en tijd om je ideale resultaten op elk gebied van je leven in kaart te brengen

Het zetten, doorleven en voelen van je intentie

Verbinding met gelijkgestemden

Een methode om de natuurlijke “zooi” die ontstaat op te ruimen (Tijd om los te laten!)

Begeleiding en tijd om je eigen krachtige Vision Board te maken

Jouw eigen Vision Board om mee naar huis te nemen om je focus te houden op waar je diep van binnen naar streeft in de komende maanden

Een dag vol ademruimte en inspiratie waarin je echt stappen gaat zetten naar wat je wilt en wie je wilt zijn.

De volgende de KRACHT VAN INTENTIE & VISION BOARD WORKSHOP is op aanvraag beschikbaar.
Image