over mij

verdiepend – empathisch – analytisch – creatief – zuiverAylin Özlen
You are never too old to set another goal or to dream a new dream.
C.S. Lewis

ZO WERK IK

In het oriënterende gesprek kijken wij of er gezamenlijke klik is en het vertrouwen om samen aan het werk te gaan. Wij bespreken je coachingsvraag en je doelen die je wilt bereiken. Jij krijgt meteen een voorstel voor een concrete aanpak en het aantal gesprekken. De trajecten die ik begeleid duren meestal 6-10 sessies van 1.5 uur. Tussen de gesprekken door krijg je steeds opdrachten. In mijn coaching werk ik aan bewustwording, erkenning en acceptatie van je patronen en aan nieuwe manieren om ermee om te gaan. Ik focus op je vermogens, je sterke kanten en wat wél goed gaat. Jij staat centraal, niet de vorm of de methodiek. Ik gebruik wat voor jou werkt, in jouw situatie. Ik combineer speelse en dynamische werkvormen met kennis van de diverse methodieken waarin ik geschoold ben naast mijn werk- en levenservaring.
Zo ontstaat er ruimte, vertrouwen en veerkracht om de regie over je werk en je leven te herpakken. Mijn focus gaat uit naar een duurzame verandering met als basis aandacht voor wat er in het moment aanwezig is.

Ervaring

 • HSP (Highly Sensitive Person/Hooggevoeligheid)
 • Bezielingscoaching
 • Droombaan coaching
 • Life coaching
 • Energy healing
 • Kracht van Intentie – Vision Board Workshop
 • Loopbaantraining en -advies
 • Persoonlijkheidsanalyse
 • Talenten- en drijfveren-analyses
 • Teamcoaching
 • Leiderschapscoaching
 • Persoonlijke coaching
 • (High) Performance coaching
 • counseling / therapie
 • Teamleider
If you don’t like something, change it. If you can’t change it, change your attitude.Maya Angelou

Bovenal ben ik trotse moeder van Sasha.

Aylin Özlen

CERTIFICERINGEN

Diverse trainingen (o.a.): Verbindende communicatie, inzicht in invloed, persoonlijk leiderschap